Today.ua

Анастасія Заворотнюк побачила свою 11-місячну доньку

Відома російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка з діагнозом рак мозку вже кілька тижнів перебуває в московській клініці, вперше за довгий час побачила свою 11-місячну доньку Мілу. Напередодні, 25 вересня, вона також зустрілася з нотаріусом, який допоміг їй переоформити заповіт.

За інформацією росЗМІ, близькі Анастасії Заворотнюк вирішили, що поява Міли додасть артистці сил і вона швидше зможе впоратися з важким недугом. Однак у палату до кінозірки, як і раніше нікого не пускають, біля входу постійно чергує охорона.

У жовтні Мілі Чернишовій виповниться один рік. Заради народження дочки актриса вдалася до процедури ЕКО-запліднення. Багато хто вважає, що саме це і спровокувало рак.

Нагадаємо, у Анастасії Заворотнюк медики діагностували онкологічне захворювання — пухлина головного мозку. Вона потрапила в реанімацію у вкрай важкому стані і якийсь час перебувала в медикаментозній комі. У мережі поширювали інформацію, що у актриси розвинувся частковий параліч правої частини тіла, а пізніше медики підключили її до апарату штучної вентиляції легенів. Проте 18 вересня стан здоров'я актриси покращився, і зараз вона може дихати самостійно.

Раніше повідомлялося, що Анастасія Заворотнюк склала заповіт, згідно з яким її спадкоємцями є діти, мати та чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ