Today.ua

Анастасія Приходько повідомила трагічну новину

Українська співачка Анастасія Приходько, яка у 2018 році стала народним депутатом України від партії "Батьківщина", повідомила про трагедію, що сталася в її сім'ї. Артистка втратила найріднішу людину - бабусю, яка була для неї другом і наставником.

На своїй сторінці у Faebook поділилася виконавиця зворушливими спогадами, які пов'язували її з родичкою.

"Пригадую, коли вона мене відправляла на "Фабрику зірок", ми пішли на виставку і купили мені спідницю і блузку. Бабуся сказала: "Будеш ти мене найкрасивіша". Вона дуже переживала за мене, і на Євробаченні сказала: "Уяви що в залі немає нікого. Тільки я і мама", - згадує співачка.

Приходько також розповіла, що після кожного інтерв'ю бабуся кликала її до себе на чай, щоб обговорити і дати пораду щодо всього, що відбувалося.

"Вона починала розповідати, як би відповіла вона. І тепер вона мені більше ніколи не подзвонить... Прощай, Ба", – написала Анастасія Приходько.

Співачка згадує, як бабуся всіх її друзів завжди називала пінгвінами, вона любила читати вірші Пушкіна, а ночами забирала Настю до себе, коли їй снилися страшні сни.

У жовтні 2018 року Анастасія Приходько заявила про те, що йде в політику і хоче стати членом команди Юлії Тимошенко, яка очолює партію "Батьківщина". Вона заявила, що добре обдумала це рішення і "розірвала всі контакти з Росією", в тому числі й творчі.

"Чому саме Ю. В. Тимошенко і партія "Батьківщина"? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями. Ті плани, які обговорюються зараз на Форумах Нового Курсу України, близькі мені по духу, і я вірю, що реалізація цих планів призведе до процвітання нашої Батьківщини", - говорила Приходько в одному з інтерв'ю.

Як повідомлялося, народна артистка України Таїсія Повалій стривожила фанатів своїм зовнішнім виглядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ