Today.ua

“А де ж велосипед?“: кияни обурені постійними заторами через кортежі Зеленського

В мережі з'явився запис з проспекта Григоренка, метро "Позняки", на якому видно, як безліч автомобілів стоять у заторі через проїзд кортежа. Відео з кортежем Зеленського опублікувало українське інтернет-видання.

Зазначається, що останнім часом проспект Григоренка почали перекривати для проїзду кортежів - вранці і ввечері.

На відео можна побачити, що цього разу у київських водіїв здали нерви, і вони натиснули на "клаксони", щоб показати "обраним", що перекривати вулиці не варто.

"Але ж на виборах обіцяли, що кортежів не буде", - нагадують в записі.

Раніше повідомлялось, що кортеж Зеленського поповнився ще одним авто. Так, перший автомобіль – седан Volkswagen з синіми держномерами і мигалками, це, так звана, “зозуля”, яка розчищає автопотік. Машина стартує на кілька хвилин раніше за інших. Потім – “мерс” (Mercedes-Benz S-Class), в якому їде сам Зеленський. Третій автомобіль – це охорона на мікроавтобусі Mercedes-Benz V-Class. Четвертий – легковик Volkswagen Passat з проблисковими маячками, і ще один тонований бус Volkswagen Transporter. Шосте авто - Mercedes-Benz S-Class. Це так звана машина-дублер, якою у свій час користувався і колишній президент Петро Порошенко. Дві ідентичні машини їдуть поруч для того, щоб було не зрозуміти, в якій з них сидить гарант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ