Професійні кухарі знають безліч простих, але водночас корисних кулінарних секретів, які допомагають їм створювати смачні страви. І багато хто з них додає всього один інгредієнт у фарш, щоб котлети залишалися соковитими навіть через три дні після їх приготування.
Здається, що може бути простіше, ніж приготувати котлети. Але насправді цю просту на перший погляд страву можна зробити дійсно смачною, не використовуючи для цього якісь дорогі продукти. Наприклад, всього одна спеція допоможе зробити котлети більш смачними та соковитими. Ба більше, зберегти цю соковитість протягом кількох днів.
Рецепт соковитих котлет
Інгредієнти:
- Фарш – 450 грамів
- Яйце – 1 штука
- Сіль – 1 чайна ложка
- Паприка – 1 чайна ложка
- Хліб – 1 скибка
- Молоко – 50 мілілітрів
- Часник – 1 зубчик
- Секретний інгредієнт: коріандр – 1 чайна ложка
Приготування:
- Замочіть скибку хліба в молоці на 5 хвилин. Потім трохи відіжміть і покладіть розм'якшений хліб до фаршу.
- Додайте в фарш яйце та всі спеції.
- Часник подрібніть та додайте в фарш. Також можна використовувати сушений подрібнений часник, щоб уникнути занадто насиченого аромату.
- Змішайте всі інгредієнти.
- На сковороді нагрійте трохи рослинної олії.
- Сформуйте з фаршу невеликі котлети та обсмажте їх з обох сторін.
- Накрийте сковороду з котлетами кришкою та протушкуйте на маленькому вогні до готовності.
- ЗСУ здійснили наймасштабнішу за три роки атаку безпілотників на Москву: у Росії погрожують відповісти "Орєшніком"
- Гетманцев вважає невтішними висновки щодо програми "Національний кешбек"
- Нацбанк назвав причину падіння курсу долара: скільки коштує валюта 10 березня
- Танки Abrams із Австралії прибудуть в Україну вчасно, - міністр Марлз
Смачного!
А раніше стало відомо про те, що помірне вживання алкоголю допомагає знизити ризик розвитку деменції.