Today.ua

Зимовий манікюр 2020: найкращі варіанти нейл-дизайну з акриловою пудрою

Одним з головних трендів зимового манікюру 2020 стане ніжний і жіночний дизайн з акриловою пудрою. За допомогою цього елемента декору можна створити як унікальний святковий, так і повсякденний образ. Пудра не тільки дозволяє малювати красиві візерунки на нігтях, але й зміцнює нігтьову пластину, що важливо для представниць жіночої статі.

Акрилова пудра представлена у вигляді порошку. Використовувати його безпечно для будь-яких нігтиків, так як алергії ця речовина не викликає. Пудра підійде не тільки для оформлення манікюру, але її можна використовувати і замість звичайного лаку, покриваючи кольоровим порошком кожен нігтик. Такий ефект буде виглядати на нігтях дуже ніжно і оригінально.

Майстри нейл-арту найчастіше використовують білу акрилову пудру. Вона ідеально гармонує з рожевим, бежевим, прозорим, персиковим і помаранчевим варіантом покриття. Однак, при бажанні ви можете використовувати й інші відтінки для малювання декоративних елементів. Головне, правильно поєднувати кольори, і не прикрашати пудрою більше трьох нігтиків відразу, щоб манікюр не був "грубим".

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="104435,104436,104437,104438,104439,104440,104441"]

Навіть якщо ви задекорируете таким чином всього один ніготь, ваш манікюр буде помітним і яскравим, і в новорічну ніч такий манікюр стане прекрасним доповненням до святкового образу. Правильно продумайте колір пудри і дизайн. Одним з варіантів оформлення, який можна створити за допомогою пудри, може бути "в'язаний манікюр". Для зимового манікюру 2020 це один з найкращих варіантів. Такий візерунок імітує шматочок в'язаного светра на нігтиках, що допомагає зігрітися, дивлячись на нього в холодну погоду.

Раніше Today.ua повідомляв про тенденції контрастного манікюру сезону 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ