Today.ua

Зухвалий напад на жінку в Ужгороді: всі подробиці

У центрі Ужгорода п'яні чоловіки напали на продавчиню місцевого магазину. Про це повідомляє UA-REPORTER з посиланням на сторінку ГО «Спеціальний контроль» в Facebook.

«17 вересня, близько 17:30, в офісі на проспекті Свободи в Ужгороді, п'яні чоловіки ледве не вбили жінку. Інцидент стався біля магазину «Ювілейний», де місцеві алкоголіки розпивають спиртне в «наливайці». Дійшовши до «потрібної кондиції» вони починають бешкетувати, шукаючи на свою голову пригоди », - прокоментувала власниця орендованого офісу Олеся Мінькевіч.

Вона також розповіла, що хтось кинув камінь у вікно магазину і розбив скло. Камінь пролетів в декількох сантиметрах від голови жінки. Ще трохи і трагедії було б не уникнути.

Поліція на місце події приїхала лише через дві години, незважаючи на численні дзвінки. Очевидці були обурені. Замість поліції на захист жінки став її син Максим.

«Якщо вас і будуть добивати, то сподіватися на приїзд поліцейських марно. Цікаво, за чиї податки протирають штани в поліції і як довго триватиме таке неподобство. Народ повинен реагувати на таке », - заявила потерпіла.

На сьогоднішній день інформації про відкриття кримінального провадження з правоохоронних органів не надходило.

Раніше повідомлялося, що в ужгородському гуртожитку конфлікт між чоловіками закінчився ножовим пораненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ