Today.ua

Знищення снайпера російських окупантів в зоні ООС потрапило на відео

Українські військові на Донбасі знищили снайпера російських окупантів. Офіцер ЗСУ та армійський блогер Анатолій Штефан опублікував в мережі відповідне відео.

"На одній з ділянок фронту активізувався снайпер противника. Умілими контрдіями він був ужалений воїном ОС. Окупанти намагалися його відразу врятувати, але у них це не вийшло, як і врятувати другого номера снайперської пари російських загарбників", - написав блогер у коментарі до відео.

https://youtu.be/rCgAPigGjUw

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 березня, російські бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу один військовослужбовець ЗСУ був поранений. Також вчора був збитий один ворожий безпілотник.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції українських військ з автоматичних гранатометів станкових в районі населеного пункту Верхньоторецьке.

Today.ua повідомляв, що представники Росії і ОРДЛО в гуманітарній підгрупі в Мінську знову зірвали обмін заручниками на Донбасі. Представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко розповіла, що представники РФ в категоричній формі відмовилися від усіх пропозицій української сторони щодо передачі росіянам 25 засуджених громадян їхньої країни в обмін на політв'язнів Кремля, і помилування 72 сепаратистів в обмін на 19 наших заручників на окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ