Today.ua

“Знаю, що для мене головне“: актор серіалу “Свати“ зробив зворушливе зізнання

Актор Федір Добронравов, який зіграв у серіалі "Свати" персонажа Івана Будько, зізнався, що головне в житті для нього - це театр. Незважаючи на те, що багато акторів через зйомки в кіно часто пропускають репетиції в театрі, Добронравов переконаний, що особисто для нього театр залишається і буде в пріоритеті. При цьому він не заперечує, що поєднувати роботу в кіно і театрі дуже складно.

"Я знаю точно, що для мене головне — театр. Своїй популярності я в першу чергу зобов'язаний театру", — сказав Федір Добронравов.

На його думку, популярність не має ніякого відношення до акторської професії. Добронравов не сперечається, що за рівнем популярності театр поступається телевізору.

"Є популярні люди, які взагалі нічого не вміють. Вони просто популярні і все. Всі професійні навички актор все-таки набуває в театрі. В першу чергу на репетиціях", — зазначив актов "Сватів".

Актор Федір Добронравов розпочав свою театральну кар'єру ще в 1988 році. Більшість його ролей - комедійні. У 2011 році за видатні заслуги в галузі мистецтва він був удостоєний звання народного артиста Росії. На даний час Добронравов входить до складу трупи Театру сатири.

Раніше в одному з інтерв'ю син Федора Добронравова - Віктор Добронравов, розповів, що в дитинстві його батько "днями пропадав на роботі", але незважаючи на це Віктор все одно відчував його любов.

Як повідомлялося, сьомий сезон серіалу "Свати" зняли за участю всіх акторів, які грали в попередніх сезонах, незважаючи на численні чутки про звільнення деяких артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ