Today.ua

Зірковий психолог Наталя Холоденко сіла на шпагат через місяць після пологів

Зірковий психолог Наталя Холоденко, яка на початку березня вдруге стала мамою, шокувала своїх підписників в Instagram відео, на якому вона сідає на шпагат. У підписі до відеоролика телеведуча шоу “Без паніки“ розповіла, що відбувається за лаштунками перед її виходом на сцену. Розтяжка Холоденко захопила всіх її шанувальників і вони приємно здивовані, що психолог так швидко відновилася після пологів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Ось що насправді відбувається за лаштунками перед виходом на сцену. Наставники спокою не дають — і в цьому їх цінність. Будуть підтягувати тебе до того рівня, який зараз здається неможливим. Стаєте краще з кращими! #телоотпредательстваклюбви ⠀ P. S. Я не планувала сідати на шпагат, думала, трошки м'язи розтягнемо)).

Публікація від Наталія Холоденко (@kholodenkon)

"Це ви там після пологів можете? Ого!", "М'язова пам'ять. Якщо займатися до вагітності, то потім швидко відновитися можна", "Щоденний ріст над собою очевидний", "Ось це клас! Ну що сказати,тільки великою і наполегливою працею досягаються такі результати", "Наташа, як приємно дивитися на ваші емоції, на обличчі такий захват!!! Це просто клас!", - написали коментатори.

Як повідомлялося, 6 березня Наталя Холоденко народила другу дитину - доньку Вів'єн. Незважаючи на те, що за словами Холоденко, пологи були непрості, вона дуже швидко відновлюється і встигає успішно поєднувати роботу і материнство.

Today.ua повідомляв, що Наталя Холоденко ретельно приховувала свою вагітність протягом всіх 9 місяців. Батьком її другої дитини став новий коханий, ім'я якого Наталя поки не афішує. Причиною її попереднього розлучення стала публічність жінки. Від першого шлюбу психолог виховує сина Ларіона, якому зараз шість з половиною років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ