Today.ua

Зимовий манікюр: сміливі рішення на Новий рік

Манікюр — візитна картка кожної жінки, незалежно від її віку. І чим старше жінка, тим важливіше мати доглянуті руки, виглядати добре. Фахівці з нейл-арту вважають, що новорічний наряд не буде мати вигляду, якщо ваші нігті не в порядку.

Зимовий манікюр може бути самим різним – починаючи зі світлих відтінків і аж до насичених темних, стриманого і яскравого дизайну. Новорічні малюнки, сніжинки, зимовий пейзаж — все це буде актуально. Що стосується колірної палітри, будуть популярні відтінки червоного і синього. Особливе місце займуть індиго, марсала. Блискучі покриття також будуть в моді.

Пропонуємо вашій увазі підбірку зимового манікюру, який ідеально підійде як для повсякденного життя, так і для святкових заходів.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="98336,98335,98334,98333,98332,98331,98330"]

Важливо пам'ятати, що коли ви приходите до майстра вперше, то слід звертати увагу на стерилізацію інструментів, а також на кваліфікацію спеціаліста з нейл-арту. Він повинен вміти робити бездоганний манікюр.

За руками, які зазнали впливу вітру і морозу, слід правильно доглядати. Використовуйте креми для рук з позначкою SOS, з маслами і поживними інгредієнтами. При цьому пам'ятайте про догляд за руками не тільки в екстреній ситуації, але і в повсякденності. Не піддавайте їх контакту з агресивними миючими засобами. Використовуйте для захисту рукавички.

Раніше нейл-фахівці розповіли, як правильно підібрати колір лаку, щоб привабити чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ