Today.ua

Живодери: на Вінниччині жінка і таксист прив'язали собаку до авто і тягли за місто

Вчора, 13 вересня, у Бершаді Вінницької області небайдужі люди врятували життя тварині. Собаку хазяйка і таксист прив’язали до машини, щоб виволокти за місто. На місце події викликали правоохоронців.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook місцевий житель Олег Юліч.

«Ось ця особина у червоній спортивній кофті намагалася вивезти свого собаку, прикріпивши його ланцюгом до заднього бампера. Тільки завдяки небайдужим водіям, які заблокували рух автомобіля, собаку було врятовано від смерті. На місце події було викликано поліцію», — написав Олег Юліч.

У відділі комунікацій ГУНП Вінниччини прокоментували подію, зазначивши, що перед законом відповідатимуть і жінка, і таксист.

«Ситуація жахлива!!! Ця жінка сказала, що більше не може доглядати собаку і вирішила її вивезти за місто. Викликала таксі. Водій відмовився у салон брати песика, і вони його прив'язали до бампера, щоб він біг за машиною за місто. Небайдужі люди зупинили цих нелюдів. За жорстоке поводження з твариною доведеться нести відповідальність обом — і хазяйці (якщо її так можна назвати), і таксисту. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 299 ККУ. Ось яка людська вдячність та любов за вірність тваринки», — зауважила у Facebook заступник начальника відділу комунікацій ГУ НП Вінниччини Ірина Добровольська.

Раніше повідомлялося, що на Вінниччині струмом убило чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ