Today.ua

Жюльєн з білих грибів і сметани: покроковий рецепт смачної страви до обіду

Жюльєн з грибами — смачна закуска, яка досить просто готується та стане чудовим доповненням до обіду або вечері. Особливо смачним жюльєн виходить, якщо робити його з білими грибами.

Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:

Цибулю дрібно наріжте, гриби наріжте соломкою.

Крохмаль залийте половиною склянки холодної кип'яченої води і добре його розмішайте.

Нагрійте сковороду, налийте рослинну олію і розтопіть в ній вершкове масло.

Обсмажуйте цибулю до м'якості, потім додайте гриби і смажте ще 3-5 хвилин.

Додайте сметану, дайте їй закипіти, посоліть і поперчіть. Суміш з крохмалем влийте до грибів в сметані, швидко та добре розмішайте.

Додайте частину тертого сирого, розмішайте. Полийте трюфельною олією і ще раз розмішайте.

Викладайте жюльєн ложкою в невеличкі форми, зверху викладіть сир та запікайте в духовці при температурі 220 градусів ще 2-3 хвилини.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт картоплі в рукаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ