Today.ua

Наречений навмисне впустив наречену в калюжу прямо на весіллі: ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, навіщо він це зробив

У світі існують сотні весільних традицій, є і такі, коли нареченого і наречену навмисне обмазують брудом, щоб життя їм було простіше переносити труднощі. Але це – вже точно не в Америці.

У штаті Флорида, у місті Пунта-Горда, молодята вирішили відзначити свято з нагоди свого одруження в грязьовому гоночному треку. Аріель і Джеремі Біддл обрали тематику свого свята в стилі жителів сільської глибинки, які зі зрозумілих причин відрізняються розбещеністю і консерватизмом. Такі люди на місцевому жаргоні називаються реднеками.

На своє весілля наречений заявився у відкритому комбінезоні на оголене тіло, а наречена вбралася в бікіні і доповнила свій наряд фатою. У кузові пікапа і в присутності священика молодята присягали одне одному в любові і вірності, а після цього почалося найцікавіше. Наречений підняв наречену на руки і плюхнул в брудну калюжу, після чого сам ліг у неї під боком. Можна тільки уявити собі, в який захват прийшли всі запрошені на таку епатажну весілля!

Після одруження наречений і наречена оголосили про збір коштів на медових місяць, який також хочуть провести в реднековском стилі. Вони збираються відправитися кататися на позашляховику на скелях в Колорадо. Подорож за підрахунками подружжя обійдеться в п'ять тисяч доларів, але поки що їм вдалося зібрати лише близько трьохсот.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що Наталя Могилевська приміряла весільну сукню, але здивувала своїх фанатів не тільки цим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ