Today.ua

Жартував про свій маленький зріст і високі ціни в Києві: як Зеленський виступив на конференції в Торонто

Під час Конференції з питань проведення реформ в Україні, яка проходила в Торонто (Канада), президент Володимир Зеленський намагався домогтися розташування публіки жартами. Українські інтернет-видання опублікували деякі фрагменти з виступу глави держави.

Як можна побачити на відео, вже вітання Зеленського, яке він промовив англійською, викликало сміх публіки, через що він дещо розгубився.

Втім, через деякий час Володимир Зеленський вже сам перетворив свій виступ в якусь подобу стендап-шоу, приправляючи його жартами про свій маленький зріст, корупцію в Україні і своїх попередників.

Нагадаємо, під час зустрічі з керівництвом Світового конгресу українців та Конгресу українців Канади в Торонто Володимир Зеленський пообіцяв захищати українську мову, суверенітет України і курс в Європу та НАТО.

За словами Зеленського, волонтерську та соціальну роботу, яку роблять українці в Канаді, важко переоцінити. Мова йде, зокрема, про підтримку України з початку російської агресії. Президент України також сказав, що українська влада може створити кращі можливості для українців, які проживають за Канаді, відвідувати і вільно працювати в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ