Today.ua

Жанна Фріске жива, а Дмитро Шепелєв літає до неї в Італію - ЗМІ

Жанна Фріске не померла, а просто ініціювала свою смерть, щоб втекти в іншу країну. Така інформація з'явилася днями в мережі. Фанати співачки ніяк не можуть заспокоїтися і приводять не один доказ того, що Фріске жива. Дехто навіть заявляє, що бачив її в парку вже після смерті. Також вона була помічена в компанії з Дмитром Шепелєвим на прогулянці. Це все наводить на думку, що Жанна Фріске інсценувала свою смерть, а потім втекла в іншу країну.
Коли стало відомо, що у Жанни важка форма онкології, вона повернулася з США в батьківський будинок, де померла після трьох місяців важкої коми. Як розповів батько Володимир Борисович, ніхто не хотів, щоб Фріске померла в їх медичному закладі, а в місцевому онкологічному центрі заявляють, що сім'я Жанни до них навіть не зверталася.
Також незрозумілим залишається і те, що лікарів після смерті Фріске викликала її подруга Ольга Орлова. Виклик стався лише через кілька годин після смерті Жанни. А в цей час Дмитро Шепелєв відпочивав разом з сином в Болгарії, коли стан співачки був на волосині від смерті. Зараз Шепелєв постійно літає в Італію. Шанувальники припустили, що він навідується до своєї дружини Жанни Фріске.
Батько Жанни Фріске запевняє, що Дмитро Шепелєв живе за рахунок спадщини Жанни, яке дісталося їх з Жанною синові Платону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ