Today.ua

Зеленський зустрівся з литовським міністром

Володимир Зеленський, який за результатами другого туру одержав перемогу на виборах президента України, зустрівся з головою Міністерства закордонних справ Литви. Про це литовський урядовець Лінас Лінкявічюс написав на своїй сторінці в Twitter.

"Привітав з його (Зеленського - ред.) переконливою перемогою на президентських виборах, підтвердив постійне сприяння Литви суверенітету, територіальної цілісності, реформам, європейській та євроатлантичній інтеграції", - написав він.

Нагадаємо, також президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган привітав шоумена, актора і коміка Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні.

Як відомо, ЦВК вже отримала 100% відомостей з протоколів дільничих виборчих комісій. За остаточними результатами другого туру виборів президента України, Володимир Зеленський набрав 73,22% (13 541 530 голосів), а чинний президент України Петро Порошенко – 24,45% (4 522 320 голосів).

За інформацією ЦВК, в Україні своїм правом проголосувати скористалися 18 491 840 громадян. У той же час, 2,31% бюлетенів визнано недійсними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ