Today.ua

Зеленський зустрінеться з Макроном і Меркель

В Адміністрації новообраного президента України Володимира Зеленського розповіли подробиці візиту глави держави до Франції і Німеччини. Про це повідомляється на офіційному сайті президента.

Як відомо, Володимир Зеленський 17 червня відвідає з офіційним візитом Французьку Республіку, а 18 червня - Федеративну Республіку Німеччина.

Програмою візиту передбачено проведення зустрічей глави української держави з керівництвом Франції та Німеччини, керівниками парламентів, а також з провідними представниками французького та німецького бізнесу.

Також відомо, що президент України Володимир Зеленський зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у вівторок, 18 червня. Так, у понеділок планується візит президента до Франції, а на наступний день - до Німеччини.

Нагадаємо, посол України в Вашингтоні Валерій Чалий розповів, що візит новообраного президента України Володимира Зеленського до США та його зустріч із Дональдом Трампом можливі після проведення дострокових парламентських виборів в Україні, які заплановані на 21 липня.

Також раніше повідомлялось, що 4 червня в Брюсселі пройшла перша зустріч новообраного президента України Володимира Зеленського та президента Європейської комісії Жана-Клода Юнкера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ