Today.ua

Зеленський згадав важливу подію, що сталася рік тому: “Пам'ятаю кожну мить“

Рівно рік тому відбулася знаменна для України подія - звільнення режисера Олега Сенцова, моряків і політв'язнів РФ. Це відбулося незабаром після того, як Володимир Зеленський зайняв пост глави держави, і він вважає це своєю заслугою.

У понеділок, 7 вересня, Зеленський не тільки згадав цей день, а й опублікував на Facebook відео моменту звільнення. Цей зворушливий момент багато хто все ще пам'ятає. Президент відзначає, що той день залишився в його пам'яті назавжди, коли бранці повернулися в Україну, а родичі, журналісти і чиновники Офісу президента зустрічали їх на українській землі.

"Так було, так є і так буде завжди, тому що Україна своїх не залишає!", - cказал з впевненістю Зеленський.

Рік тому Володимиру Зеленському вдалося домовитися з російською владою про повернення в Україну на умовах обміну 24 моряків-учасників інциденту в Керченській протоці, і 11 осіб, помилуваних президентом РФ Володимиром Путіним, серед яких був режисер Олег Сенцов.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі серед білого дня викрали соратницю Світлани Тіхановської - Марію Колесникову, яка входить до президії створеної нещодавно опозиційного Координаційної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ