Today.ua

Зеленський вніс у Раду перший законопроект

Новообраний президент України Володимир Зеленський вніс у Верховну Раду перший законопроект. Про це повідомляється на сайті українського парламенту.

Так, проект закону про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо здійснення закупівель під час виборчого процесу був зареєстрований у парламенті. Наразі на сайті Ради текст відповідного документа відсутній.

Також варто зазначити, що новопризначений глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що законопроект про внесення змін у закон "Про вибори народних депутатів" може бути внесений до парламенту президентом як невідкладний. За його словами, текст законопроекту буде готовий завтра, 22 травня, о 07.00.

Нагадаємо, новообраний президент України Володимир Зеленський підписав укази про перші призначення в Адміністрації президента. Зокрема, АП очолив радник Зеленського з юридичних питань та особистий адвокат українського олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан, а першим помічником президента став Сергій Шефір. Також Зеленський призначив заступників голови АП та радників президента.

У Верховній Раді Зеленського представлятиме його радник Руслан Стефанчук – доктор юридичних наук, адвокат і головний ідеолог виборчого штабу новообраного президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ