Today.ua

“Зеленський цинічно обманює українців“: Ляшко нервово відреагував на голосування за закон про імпічмент

Лідер "радикалів" Олег Ляшко гнівно відреагував на сьогоднішнє голосування за закон про імпічмент президента, який у першому читанні підтримали 245 народних депутатів. За словам колишнього нардепа, Володимир Зеленський і його більшість у Раді цим голосуванням цинічно обманули українців, просто переписавши з Конституції норми, які не потребують дублювання. Про це Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

На думку Ляшка, президент повинен підписати закон про ТСК, за який парламент проголосував вже давно, але той чомусь цього не робить.

У коментарях до публікації політика багато українців обурені тим, чому Ляшко критикує нову владу, в той час як попередній парламент, до складу якого він входив, не міг за п'ять років прийняти обговорюваний закон.

Нещодавно Олег Ляшко звернувся до Володимира Зеленського щодо затримання свого соратника Сергія Скуратовського, назвавши його переслідування "політичним замовленням нової влади" з метою дискредитації та залякування політсили Ляшка.

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроект про процедуру імпічменту президента. Практично всі фракції утримались або були проти, але необхідну кількість голосів було прийнято за рахунок “Слуги народу”, яка має в Раді більшість. Проект Закону визначає порядок дострокового припинення повноважень президента України у разі усунення з поста в порядку імпічменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ