Today.ua

Зеленський пояснив “напад“ Мендель на журналіста її “емоційним виснаженням“

Президент України Володимир Зеленський пояснив "напад" його прессекретарки Юлії Мендель на журналіста програми "Схеми" тим, що Мендель була "емоційно виснаженою". Про це Зеленський сказав під час пресмарафону, який проходить сьогодні, 10 жовтня, в Києві.

За словами Зеленського, журналіст Сергій Андрушко дуже часто поводився "неетично".

"Я вважаю, що він дуже часто поводився неетично. Напевно, це в програмах "Схеми" не показували. Я вважаю, що це неправильно. У момент, коли він не в перший раз поводився некоректно, Юля, звичайно ж, як прессекретар не мала права так реагувати. Але емоційно, ви знаєте, - виснаження. Є таке прекрасне слово. Вже було емоційне виснаження. Вона (Мендель, - ред.) теж людина. І вона - не зло. Вона прес-секретар, і вона з вашої, журналістської "землі" вийшла, з вашої професії. І він не має права, коли вона йому каже: "Я вас дуже прошу, зараз він (Володимир Зеленський, - ред.) вийде". З ним (Андрушко, - ред.) це було дуже багато разів. Чесно. Ну дуже багато разів", - зазначив Зеленський.

За його словами, Юлія Мендель, як людина, вже не могла по-іншому реагувати на пана Андрушко.

Раніше повідомлялось, що прессекретар президента України Юлія Мендель силою відштовхнула журналіста програми “Схеми”, який хотів поставити питання Володимиру Зеленському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ