Today.ua

Зеленський пообіцяв допомогу іноземних лікарів хлопчику, пораненому поліцейськими

Новообраний президент України Володимир Зеленський готовий допомогти при необхідності з залученням іноземних лікарів для лікування 5-річного хлопчика, пораненого поліцейськими в Переяслав-Хмельницькому Київської області. Про це повідомила на брифінгу прес-секретар глави держави Юлія Мендель.

"В результаті трагедії в Переяслав-Хмельницькому отримав кульове поранення маленький 5-річний хлопчик 2014 року народження. Він знаходиться зараз в нейрохірургічному центрі в Києві. Вранці у нього був стабільно дуже важкий стан. Йому надається необхідне лікування, він знаходиться на штучній вентиляції легенів. Зараз йде розмова про те, чи потрібна допомога закордонних фахівців. Володимир Зеленський взяв це питання під особистий контроль, і якщо це буде потрібно, то він надасть необхідних фахівців і допомогу буде надано хлопчикові", - сказала вона.

Мендель додала, що подібна поведінка правоохоронців є неприпустимою.

Нагадаємо, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому на Київщині 5-річний хлопчик отримав вогнепальні поранення. Постріли по дитині здійснили поліцейські, які перебували поза службою, без табельної зброї, у стані алкогольного сп‘яніння. Наразі працівники поліції затримані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ