Today.ua

Зеленський обізвав Парубія та депутатів брехунами

Новообраний президент України Володимир Зеленський у Фейсбуці висловив своє невдоволення тим, що на своєму засіданні у вівторок, 14 травня, Верховна Рада не призначила дату інавгурації глави держави.

Слова спікера парламенту Андрія Парубія про призначення дати офіційної церемонії вступу на посаду шоумен назвав "брехнею дрібних шахраїв".

Окрім того, Володимир Зеленський наголосив, що ВРУ - (брешу - укр.) життєвий девіз депутатів VІII скликання.

Він запропонував виборцям запам'ятати прізвища нардепів та на наступних парламентських виборах зробити відповідні висновки.

Нагадаємо, у понеділок, 13 травня, глава парламенту Андрій Парубій повідомив, що Верховна Рада призначить дату інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського на поточному тижні, не уточнивши, в який саме день відбудеться голосування. Скажімо, 14 травня Верховна Рада повинна розглядати низку питань з блоку паливно-енергетичної політики, а також блок питань місцевого самоврядування та сфери освіти.

У суботу, 4 травня, під час зустрічі зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм та головами депутатських фракцій, новообраний президент України Володимир Зеленський наполягав, що його інавгурація має відбутися саме 19 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ