Today.ua

Зеленський нагородив Притулу орденом “За заслуги“

Президент України Володимир Зеленський нагородив члена партії Святослава Вакарчука "Голос", відомого українського телеведучого, шоумена, громадського активіста та волонтера Сергія Притулу орденом "За заслуги" III ступеня. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті глави держави.

Так, Зеленський підписав указ №889/2019 про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного дня волонтера, який відзначався вчора, 5 грудня.

Зеленський нагородив 25 волонтерів, серед яких були три жінки – вони були нагороджені орденом княгині Ольги 3 ступеня. А волонтер Віталій Дейнега був нагороджений Хрестом Івана Мазепи.

Волонтера і телеведучого Сергія Притулу Зеленський нагородив орденом “За заслуги” III ступеня – “за громадянську мужність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, зміцнення обороноздатності та безпеки української держави, активну благодійну і гуманістичну діяльність”.

Як відомо, Сергій Притула не пройшов до Верховної Ради України, тому що за власною ініціативою був під №30 у списку партії "Голос", а політсилі Святослава Вакарчука не вистачило голосів для проходу такої кількості депутатів до українського парламенту.

Нагадаємо, вчора, 5 грудня, під час промови на урочистих зборах з нагоди 28-ї річниці створення ЗСУ президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що навіть після звільнення наших територій українська армія для держави залишиться в пріоритеті. Також на урочистих зборах Зеленський привітав волонтерів з їхнім святом та подякував тим, хто матеріально і морально допомагає українській армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ