Today.ua

Зеленський вивів Данилюка зі складу РНБО

У вівторок, 15 жовтня, президент України Володимир Зеленський затвердив зміни у персональному складі Ради національної безпеки і оборони. Указом президента зі складу РНБО виведений звільнений раніше з посади секретаря РНБО Олександр Данилюк. Також Зеленський ввів у персональний склад РНБО попередньо призначеного секретаря Олексія Данилова та голову Служби зовнішньої розвідки Валерія Євдокимова.

Також своїм указом Володимир Зеленський затвердив персональний склад Ради національної безпеки і оборони першого заступника голови Служби безпеки - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю ЦУ СБУ Владислава Бухарева.

Раніше політик Олександр Данилюк назвав головну причину своєї відставки з посади секретаря РНБО. Зазначимо, що його відставка стала несподіваною подією в Україні. Данилюк пояснив, що не зміг прийти до єдиної позиції з президентом Зеленським по виправленню складної ситуації. На його думку, у багатьох людей, які зараз прийшли до влади, немає достатнього для цього рівня професіоналізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ