Today.ua

Затягують з підрахунками: що відбувається на скандальному окрузі Медведчука

ЦВК вже другий день не може порахувати голоси на 105-му окрузі в Луганській області, де балотується брат одного з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука.

Центральна виборча комісія обробила всього 83,33% протоколів на виборчому окрузі, по якому йде Сергій Медведчук. Зазначимо, що на даному окрузі всього шість дільниць, протоколи яких можна порахувати за добу, однак результат досі затягується.

За попередніми підрахунками, на окрузі лідирує представник "Опозиційного блоку" Вікторія Гриб і різниця між нею і Медведчуком всього у 200 голосів.

За даними ЦВК, брат Медведчука - президент ТОВ Керамбуд, а Гриб - керівник напрямку зі сталого розвитку ТОВ ДТЕК Енерго.

Як відомо, партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа - За життя" займає другу позицію за результатами виборів до парламенту 21 липня, набираючи 13,06% голосів виборців.

Раніше Віктор Медведчук розповів, що він навмисно не говорить українською мовою, хоча і добре її знає. За словами політика, він говорить виключно російською "в знак солідарності з жителями південного сходу України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ