Today.ua

Затримання Порошенка було б показовою перемогою - Карл Волох

Відомий блогер Карл Волох вважає, що затримання п'ятого президента України Петра Порошенка було б перемогою для нової влади.

"Кажуть, що є список, кого треба посадити з попередників. Але я не знаю його змісту. Влада цілиться на Петра Порошенка. Його затримання було б показовою перемогою. Велика частина суспільства аплодувала б. Однак навряд із цього щось вийде. Навіть з чисто практичної точки зору: знайти підпис президента під кримінальними справами вкрай складно", - сказав бізнесмен та публіцист Карл Волох (на фото).

Today.ua писав, що Державне бюро розслідувань (ДБР) почало вивчати заяви колишнього заступника глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича, Андрія Портнова, проти Петра Порошенка, які стосуються відмивання коштів, легалізації незаконних доходів і несплати податків п’ятим президентом України, а також скоєнні економічних злочинів.

Раніше колишній президент України Петро Порошенко заявив, що кримінальні справи проти нього порушують за скаргами "ворогів України" і їх можна вважати "політичним переслідуванням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ