Today.ua

Засновник клініки “Борис“ спростував чутки про своє призначення міністром охорони здоров'я

Засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький спростував чутки щодо свого призначення міністром охорони здоров’я. Про це Михайло Радуцький заявив під час прес-конференції, присвяченій придбанню групою компаній "Добробут" клініки "Борис".

При цьому він наголосив, що збирається займатися у Верховній Раді ревізією реформ Уляни Супрун.

“Це була б найбільша помилка команди Володимира Зеленського - призначити мене міністром охорони здоров’я... У мене було багато можливостей піти в політику. Наприклад, мене кликав ще Леонід Данилович Кучма. Але я не бачив відповідної програми", — сказав він.

Щодо своїх планів, Радуцький, який пройшов в український парламент від партії "Слуга народу", розповів, що планує працювати в комітеті Ради з питань охорони здоров’я. До 1 вересня він пообіцяв надати аудит медичної реформи, реалізацію якої планують продовжувати. У разі впровадження державного медичного страхування Радуцький очікує, що український ринок стане цікавим для іноземних інвесторів.

"Наприклад, американські компанії готові вкласти $10−15 млрд", - розповів він.

Слід зазначити, що кандидатуру Радуцького на посаду міністра називав голова виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" пропонує опозиції очолити 2 з 22 комітетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ