Today.ua

Замначальника запорізької поліції влаштував ДТП: опубліковано відео

У Запоріжжі на перетині вулиці Української з проспектом Соборним заступник начальника управління поліції в Запорізькій області Костянтин Гребенюк, перебуваючи за кермом іномарки Toyota Camry, спровокував ДТП за участю ще двох автомобілів.

Відзначається, що момент ДТП зафіксували вуличні камери відеоспостереження. На відео видно, як Toyota Camry швидко рухається по лівому ряду, а потім врізається в автомобіль, який зупинився на світлофорі. Від удару потерпілий автомобіль відлітає вперед і б'є ще одну машину.

https://youtu.be/7EFh_kc5_2w

Відразу після аварії п'яний водій Toyota Camry, в якому свідки впізнали замначальника запорізької поліції Гребенюка, спробував щось пояснити потерпілим. Потім Гребенюк зняв реєстраційні номери з автомобіля.

У п'ятницю, 15 березня, заступник начальника запорізької поліції Гребенюк зізнався, що скоїв ДТП на службовому автомобілі Toyota Camry. 37-річний полковник повідомив, що, керуючи службовим автомобілем Toyota Camry, він не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з Chevrolet Aveo.

Правда, підтвердити той факт, що 11 березня Гребенюк керував службовим авто в нетверезому вигляді, можливо, вже не вдасться, так як відразу після ДТП не було можливості провести експертизу.

Раніше у Києві поліцейський, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс ножові поранення своєму колезі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ