Today.ua

“Залишаться мерзотниками назавжди“: Рева висловив свою зневагу до жителів Донбасу

Екс-міністр соціальної політики Андрій Рева наполягає на тому, що всі жителі Донбасу, які залишилися під окупацією, є "мерзотами і покидьками". Він переконаний, що вибачатися йому немає перед ким, а от вони повинні покаятися. Про це Рева заявив у коментарях на Facebook у відповідь на аргументи прихильників якнайшвидшої реінтеграції регіону.

"А що, жителі НДР виходили на мітинги під гаслами: "Сталін введи війська!", проводили референдум про створення НДР, лягали під танки ФРН, які йшли звільняти їх від окупантів?.. Ті, хто були за Україну - ті виїхали. Залишилися ті, хто прийняв окупацію. І я не бачу необхідності жертвувати суверенітетом країни, щоб отримати їх назад на умовах Кремля" , - аргументував свою позицію Рева.

За словами колишнього міністра, всі жителі підконтрольних "ДНР" і "ЛНР" територій, включаючи тих, хто хотів, але не міг виїхати, є зрадниками і сепаратистами.

"А за другою пенсією ходити вік дозволяє? Зрадники і сепаратисти, навіть якщо у них в кишені був паспорт громадянина України, для мене і для мільйонів тих, хто протистояв зрадникам, позвавшим окупантів в нашу країну, залишаться мерзотами назавжди. А всі ці соплі "там наші люди", "вони такі ж, як і ми" - це для вас і таких як ви. Скажи мені, хто твій друг і я скажу, хто ти", - написав Рева.

Він також додав, що мешканці Донбасу, які не бажають або не мають можливості переїхати на підконтрольну Україні територію, не є людьми.

"Сепарню і її підголосків я зневажав і буду зневажати. І коли ОРДЛО кане в лету, оцінка кожній мерзоті, що зрадила свою країну, буде дана. Так що думайте краще про те, що ви в суді скажете в своє виправдання. І як Ви будете дивитися в очі сім'ям наших солдатів і офіцерів, загиблих у цій війні... Я ненавиджу сепаратистів і зрадників. Якщо це для Вас люди, тоді так. А для мене це покидьки і мерзоти", - висловився Рева.

При цьому екс-міністр переконаний, що вибачатися йому немає перед ким, а от жителі Донбасу повинні покаятися.

"Вибачатися повинен той, хто винен. Хто там голосував за "міцного господарника" з партії двох регіонів? Не він закликав інтервентів в нашу країну? Може бути, почнемо кампанію покаяння з виборців Януковича?", - задався питанням Рева.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="89115,89112,89113,89114"]

Раніше Андрій Рева роз'яснив українцям, як їм будуть виплачувати субсидії з нового опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ