Today.ua

“Залишаймося людьми“: Тимошенко звернулася до Порошенка та Зеленського

У "телефонних дебатах", які відбулися у четвер, 11 квітня, між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на каналі "1+1", сталася руйнація статусу посади президента та приниження української держави. На цьому наголосила колишній кандидат на посаду президента, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

За її словами, вчорашні події боляче ранять душу кожного українця.

Юлія Тимошенко звернулася до Петра Порошенка зі словами про те, що частина українців вірить в те, що він зробив добрі справи для країни.

"І тому в цей тяжкий для вас час я просто раджу вам не ставати частиною чужого шоу і тримати президентську планку", підкреслила Тимошенко, наголошуючи на необхідності захистити статус посади президента і держави.

Окрім того, Тимошенко звернулася до Володимира Зеленського, який, можливо, стане новим президентом.

"Якщо ви мрієте обійняти цю посаду – бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. І не треба у боротьбі за право стати президентом нищити честь і гордість президентського статусу", - зазначила Тимошенко у своєму зверненні.

Навіть при такій важкій і загостреній конкуренції кандидатам варто спробувати залишатись людьми, які мріють про щасливу і заможну Україну.

"Давайте з честю вийдемо з цієї конкурентної і загостреної боротьби, яка набуває не дуже добрих ознак", - резюмувала Юлія Тимошенко, яка стала третьою у виборчих перегонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ