Today.ua

“Залякують людьми Супрун, які готують путч“: колишня очільниця МОЗ дала поради своїй наступниці

Колишня виконуюча обов'язків голови МОЗ Уляна Супрун дала декілька порад своїй наступниці Зоряні Скалецькій щодо того, як ефективно управляти відомством. Свої поради Супрун оприлюднила на сторінці в Facebook.

Зокрема, Супрун порадила своїй наступниці не вірити в "медичний путч", яким Скалецьку, на думку Супрун, вже точно залякують, і ретельно вибирати членів команди.

Вона написала, що головні клієнти змін в системі охорони здоров'я - це "українці, а не репутація або рейтинг".

Колишня очільниця МОЗ наголосила, що у неї була команда, з якою вдалося досягти гарних результатів роботи. Тому вона порадила новій главі МОЗ ретельно вибирати помічників.

"Не дозволяйте нав'язувати собі заступників, які не відповідають критеріям доброчесності і мають за спиною історію компромісів зі злом. Якими різними б не були учасники вашої команди, пам'ятайте, що вас об'єднує спільна робота і спільна відповідальність", - написала Супрун.

Нагадаємо, новою главою Міністерства охорони здоров’я України стала Зоряна Скалецька. На цій посаді вона замінила Уляну Супрун, яка виконувала обов’язки голови МОЗ з серпня 2016 року.

Зоряна Скалецька є головою правління Української медико-правової асоціації та провідним експертом в “реанімаційному пакеті реформ” з питань медичної реформи. Також вона займає посаду директора громадської організації “Форум здоров’я” і є членом Всесвітньої Асоціації медичного права.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ