Today.ua

Залишилася у 2000-х: Дженніфер Лопес одягла відразу два найгучніші цьогорічні антитренди

Дженніфер Лопес має унікальний стиль. Вона не стежить за трендами і часом одягає речі, які були модні в період її молодості. Артистка ніяк не може опустити тренди початку 2000-х років.

Американська співачка та актриса потрапила до об'єктивів папараці у Франції - на даний момент зірка відвідує великі європейські міста, де в антикварних магазинах шукає меблі та предмети декору для свого нового будинку.

54-річна співачка потрапила до об'єктивів папараці під час шопінгу в магазині Gucci у Парижі. Для виходу у світ вона обрала трендові широкі джинси, які добре сіли на її пишну фігуру. Однак навіть найактуальніші цьогорічні джинси не змогли витягнути її неактуальний образ.

Образ Дженніфер Лопес доповнила застарілими босоніжками на танкетці, тонким літнім шарфом, який намотала на шию, та куцим світлим светром.

Виготовлена на замовлення кофта від Lingua Franca має напис на грудях This Is Me… Now (Це я… зараз) – саме так називається майбутній альбом артистки. У 2002 році Джей Ло випустила альбом This Is Me ... Then (Це я ... тоді), присвятивши його відносинам з тодішнім своїм бойфрендом і нареченим Беном Аффлеком. Через два роки пара розлучилася, возз'єднавшись майже через 20 років потому. Рік тому закохані одружилися, і тепер зірка готується до виходу новогу альбому This Is Me… Now, напевно, присвяченого акторові.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у джоггерах-карго та вкороченій толстовці показала найтрендовіший спортивний костюм цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ