Today.ua

Закриття Шулявського мосту: кияни скаржаться на масштабні затори

Шулявський міст у столиці закрили на капітальний ремонт, у зв'язку з чим кияни змушені стояти в кілометрових заторах на проспекті Перемоги.

У годину пік, згідно з даними сервісу Google Maps, у бік центру Києва затор тягнеться по проспекту Перемоги від станції метро "Житомирська" до станції метро "Шулявська". Крім того, тягнуться прилеглі до проспекту Перемоги вулиці Дегтярівська і Миколи Василенка. Також у бік центру столиці стоїть у заторах вулиця Борщагівська від проспекту Космонавта Комарова. Дорожній затор тягнеться і до вулиці Вокзальної. На проспекті Перемоги встановили новий світлофор, перед яким варто об'їжджати міст.

За словами робочих, ремонт триватиме півтора року. На даний момент на Шулявському мосту відбувається демонтаж конструкцій, зокрема, контактної мережі, опор освітлення, карнизних блоків, консолей тротуару, самих балок прогонових будівель. Шляхопровід розберуть повністю. До кінця сьогоднішнього дня робітники повинні були демонтувати весь асфальт.

Водіїв просять з розумінням поставитися до незручностей в районі Шулявського мосту і, щоб уникнути заторів, заздалегідь вибирати об'їзні шляхи.

Раніше Today.ua повідомляв, що переможцем тендеру на проведення реконструкції Шулявського шляхопроводу стала фірма ТОВ "Північноатлантичний будівельний альянс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ