Today.ua

За кордоном у розкішному готелі: Богдан знову поїхав на відпочинок

Глава Офісу президента Андрій Богдан вчергове поїхав на відпочинок за кордон. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Зокрема, журналістам стало відомо, що Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Слічної побували в Італії на озері Гарда в Ломбардії. Там вони зупинилися в розкішному готелі "Фазано", де номер "люкс" всього за три ночі коштує майже 2 тисячі євро.

Слід зазначити, що пристрасть до дорогих курортів і до частих поїздок на нетривалий відпочинок - це своєрідна "візитна картка" глави ОП, який користується будь-якою можливістю, щоб провести день-другий за межами України.

Нагадаємо, на початку жовтня глава Офісу президента Андрій Богдан був помічений разом з друзями в Туреччині. Очільника ОП помітили в Анкарі, звідки компанія друзів попрямувала до Каппадокії. Там Андрій Богдан і Андрій Вавриш літали на повітряних кулях разом зі своїми жінками. Що цікаво, в ці дні в Україні проходили перші акції "Ні капітуляції!", та Богдан, будучи за кордоном, розповсюджував повідомлення про те, що мітинги нібито є проплаченими.

Також раніше повідомлялось, що День незалежності України Андрій Богдан провів у Сен-Тропе на весіллі "смотрящего" за Міністерством юстицій України Андрія Довбенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ