Today.ua

З розкішного особняка до скромної квартири: де живе Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом

Після розлучення з Володимиром Дантесом співачка перебралася до скромної квартири у Києві, де живе разом зі своїм новим бойфрендом. Як виглядає їхнє сімейне гніздечко?

У січні 2023 року харківський музикант повідомив, що він офіційно отримав документи на розлучення з Надею Дорофєєвою, і вони більше не чоловік і дружина. У шлюбі пара збудувала сучасний двоповерховий будинок під Києвом, у якому вони провели кілька щасливих днів.

Незважаючи на те, що Дантес пропонував дружині залишити будинок собі, вона його запевнила, що якщо вони вкладалися в нього разом, то й ділитимуть порівну. На даний момент невідомо, чи вдалося екс-подружжю продати будинок і чи будуть вони його взагалі продавати.

Де живе Вова невідомо, а ось Надя з'їхалася зі своїм коханим – разом із столичним ресторатором із Бердянська співачка живе у квартирі у Києві. Порівняно з попереднім місцем проживання Дорофєєва, нове значно менше і не має власного саду.

В особняку виконавиця мала велику кухню поєднану із залом і зоною для відпочинку, панорамні вікна з видом на задній двір. На другому поверсі спальня та окрема кімната з гардеробом та зоною для макіяжу.

Зараз у зірки скромніші умови, але все одно на рівні.

У квартирі Дорофєєвої та Кацуріна ідеальні рівні стіни світлого відтінку та дерев'яна підлога. Кухня також поєднана із залом, у кутку стоїть велике дзеркало, кухня оснащена стильним світлим гарнітуром із дерев'яними стільницями, трендовою білою плиткою з контрастними швами. У залі є необроблені стіни з цегли, на іншій стіні дерев'яні панелі. Стоїть великий світлий диван, багато відділень для зберігання.

На відміну від вбиральні, яка була у співачки в заміському будинку, у новій квартирі явно мало місця не тільки для речей Наді, а й Миші. Це досить темний куточок, куди проникає мало природного світла.

У спальні у пари теж не багато місця - стоїть тільки ліжко, тумбочки, а на стіні висить плазма.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розповіла, як тікала зі свого будинку під Києвом на самому початку війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ