Today.ua

З київської лікарні втекла жінка, у якої може бути коронавірус

У Києві з лікарні втекла жінка, у якої може бути коронавірус. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Так, за даними журналістів, з лікарні втекла 39-річна жінка з Коломиї Івано-Франківської області, у якій перший тест на Covid-19 раніше дав позитивний результат.

Відомо, що жінка повернулася з зароботок з Бельгії, і до обласної лікарні її госпіталізували примусово.

Так, 23 березня вона літаком повернулася з Брюсселя. По прибуттю в Україну у неї виявили підвищену температуру, а при проведенні швидкого тесту на Covid-19 результат виявився позитивним.

Жінку одразу госпіталізували в Олександрівську клінічну лікарню Києва та провели аналіз швидким тестом на Covid-19, але цього разу результат вже був негативним.

В ніч з 23 на 24 березня пацієнтку перевели до Київської лікарні №4, де їй також зробили аналіз швидким тестом, результат якого виявився негативним. Зранку було знову зроблено аналіз швидким тестом - результат знову виявився позитивним.

ЗМІ повідомляють, що вчора, 24 березня, пацієнтка з невідомих причин вирішила покинути лікарню. Вона не відповідала на дзвінки і не виходила на зв'язок.

Згодом правоохоронці затримали жінку разом з її чоловіком на трасі Івано-Франківської області. Їх обох було шпиталізовано.

Нагадаємо, станом на сьогодні, 26 березня, в Україні зафіксовано 145 випадків коронавірусної інфекції COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ