Today.ua

З коротким волоссям блонд: колишня дружина Ступки кардинально змінила зачіску

Колишня дружина Дмитра Ступки зараз живе у Лос-Анджелесі разом із їхньою спільною дочкою та своїм новим коханим. Експерту з волосся захотілося змін і вона кардинально змінила стрижку, та ще й перефарбувалася.

В особистому обліковому записі в Інстаграм білоруска Поліна Логунова опублікувала серію нових фотографій, представивши в кадрі абсолютно не схожою на себе минулу.

Колишня дружина українського актора та мати його єдиної доньки раніше носила довге вугільно-чорне волосся, але, певне, їй захотілося повернутися ближче до природного відтінку волосся.

На фото Поліна постала з каре довжиною до середини шиї та косим чубчиком. Волосся перукар поклала в пишну зачіску, підкрутивши кінці всередину. Вона не лише кардинально змінила довжину волосся, а й перефарбувалась у блонд. Варто зазначити, що Логуновій дуже личить її новий образ. Точно невідомо, чи зважилася вона на такі кардинальні зміни насправді, чи це перука.

У будь-якому випадку фоловери захопилися не тільки зовнішністю, а й сміливістю колишньої дружини Ступки.

"Я в шоці від вашої краси та перевтілення. Ось що означає людина зі смаком", "Та, яка не боїться кардинальних змін у своєму житті. Смілива, ризикова і дуже потужна, але в той же час м'яка і сильна", "Як же вам красиво в цьому кольорі", "Вау, я в захваті від образу", "Дуже ніжна та жіночна", "Краса неймовірна", - захоплюються фоловери.

Нагадаємо, Дмитра Ступку запідозрили у романі з Гросу. Актор показав фото із красунею-блондинкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ