Today.ua

З чоловіком у патріотичних вбраннях: Камалія заінтригувала новим фото із Захуром

Українська співачка Камалія разом із чоловіком з'явилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю. Співачка у жовтій сукні, а Захур у синьому костюмі повторили кольори прапора України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна виконавиця продовжує інтригувати шанувальників подробицями свого особистого життя. Ще недавно вона повідомила, що уникає пакистанського мільярдера, проте не перестає з'являтися в його компанії і публікувати спільні фото.

Зірка також раніше заявляла, що планує підтримувати зв'язок із чоловіком, та зберегти максимально дружні стосунки заради дітей.

"Ми разом із Захуром представляємо Україну у всій красі на Канському міжнародному кінофестивалі", - зазначила у публікації Камалія.

У кадрі співачка постала у жовтій сукні з асиметричною лінією декольте, акцентним поясом та розрізом на спідниці від українського бренду Adamaris, накинувши на плечі шаль у кольорах українського прапора.

67-річний бізнесмен виглядав яскраво в жовтих звужених штанах зі стрілками, білій сорочці, синьому піджаку з жовтою окантовкою та жовтим метеликом.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

"Ви прекрасні", "Неймовірна сукня. Камалія, ви прекрасні із Захуром. Яка ж ви гарна пара", "Ви дуже красива пара", "Ви чудові", "Неймовірна", "Дуже йдуть кольори нашої вільної, мужньої країни", "Камалія, ви неперевершена в цій сукні", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Камалія влаштувала галасливе святкування свого дня народження у Каннах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ