Today.ua

“Євробляхи“ в Україні: лідер “Авто Євро Сили“ назвав винних

  1. Голова всеукраїнської організації "Авто Євро Сила" вважає, що у появі в Україні у великій кількості автомобілів з іноземною реєстрацією винні підприємці, які приблизно сім років тому знайшли лазівку в українському законодавстві. Про це повідомляє Аutonews.ua.

Ярошевич нагадав, що у 2012 році до Митного кодексу внесли зміни щодо транзиту і тимчасового ввезення автомобілів. Цими змінами в законодавстві стали зловживати спочатку жителі прикордонних регіонів, а потім і інших областей України.

"Підприємці знайшли лазівку в законодавстві і на законних підставах почали ввозити в Україну іноземні автомобілі", - заявив головний "євробляхер".

За словами Ярошевича, правоохоронці, розуміючи, що така схема ввезення автомобілів не є до кінця легальною, почали мало не шантажувати водіїв, вимагаючи від них грошей. У відповідь на ці дії і з'явилася громадська організація "Авто Євро Сила", яка налічує зараз у своїх рядах до 260 тисяч власників "євроблях".

Нагадаємо, лідер організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич готовий висунути свою кандидатуру на пост президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року. Правда, у головного "евробляхера" Ярошевича є проблема з внесенням в безготівковому порядку грошової застави в розмірі 2 млн 500 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ