Today.ua

“Є домовленість з каналом“: Заворотнюк дасть інтерв'ю про свою хворобу на телебаченні

Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк планує розповісти про своє здоров'я на телебаченні. Про це повідомив концертний директор артистки Стас Христов.

За його словами, домовленості з одним з російських телеканалів про інтерв'ю вже досягнуті. Концертний директор також пояснив, що коли Анастасія Заворотнюк буде готова поділиться з громадськістю своїм станом здоров'я, "це буде анонсовано", а наразі вона "не коментує це".

"Я поки що не знаю. У мене точної дати немає. У мене є домовленість з каналом про інтерв'ю", - повідомив концертний директор.

Як відомо, спочатку інтерв'ю було заплановане на вересень, але цього так і не відбулося. Ситуацію у Заворотнюк так і не прокоментували. Христов посилався на сім'ю Анастасії, яка нібито заборонила розповідати, що відбувається з артисткою.

За чутками, рак в Анастасії Заворотнюк виявили близько року тому. Спочатку вона лікувалася за кордоном. Артистку перевезли у Москву, оскільки іноземні лікарі не змогли їй допомогти. Знаменитості провели дві операції. За попередніми даними, її стан оцінюється як важкий. Також стало відомо, що зірка була госпіталізована в одну з лікарень Москви, де її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Проте 18 вересня з'явилася інформація про поліпшення стану онкохворий Анастасії Заворотнюк, яка нібито вийшла з коми.

Раніше повідомлялось, що Анастасія Заворотнюк переписала заповіт. Крім того, вперше з того моменту, як вона потрапила в лікарню, до неї привезли її однорічну доньку Мілу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ