Today.ua

Який новорічний макіяж підійде дівчатам кожного знака зодіаку

Новий 2020 рік пройде під знаком білого металевого щура. Ця тваринка зустрічає по одягу. Вона любить усе блискуче, тому, щоб задобрити господиню року, оберіть для новорічної ночі яскравий і блискучий образ, в якому не останню роль буде відігравати макіяж. Підібрати відповідний колір тіней і помади вам допоможе спеціальний гороскоп, який підкаже правильний варіант макіяжу дівчатам різних знаків зодіаку.

Овен

Представниці цього знака зодіаку люблять бути в центрі уваги. Теплі металеві відтінки (наприклад, стрілки або димчасто-сріблястий макіяж очей), трохи освітлення на вилиці і нюдова помада – такого міні-комплекту достатньо, щоб підкреслити експресію в образі.

Телець

Дівчина-Телець може бути спокійною зовні, але всередині у неї завжди вирує полум'я. Надати образу вогню і підкреслити жіночність допоможе макіяж з акцентом на губи. Поєднуючи помаду з блиском, ви можете додати їм обсяг і зробити пухкішими. Також можна підкреслити губки контурним олівцем, трохи виходячи за природні лінії, а потім нанести помаду. З відтінків вибирайте червоні або ягідні.

Близнюки

Спокійні і навіжені, впевнені у собі, романтичні і сексуальні – близнюки мають двоїсту натуру. Додайте в свій новорічний макіяж яскравих акцентів, щоб відчути внутрішній баланс. Створіть модний райдужний мейкап. Зробіть кольорові смокі і поєднуйте їх з яскравою помадою. Новий рік це відмінний привід відірватися по повній.

Рак

З вигляду такі милі і стримані представниці цього знака зодіаку несуть у собі справжній вулкан пристрастей. В Новий рік можна дозволити вилити емоції назовні і зробити те, що завжди хотіли, але соромилися. Спробуйте макіяж в стилі а-ля «котяче око» - стрілки, вії і нюдова помада. Будьте сексуальними, і не стримуйте себе.

Лев

Яскравій і сміливій левиці, яка любить бути в оточенні прихильників, підійдуть відтінки макіяжу в тон рожевого золота. Не бійтеся використовувати багато блиску – тіні з шиммером, хайлайтер, блиск на губи. Новий рік це не той привід, коли потрібно залишатися в тіні, тим більше вам.

Діва

Тонку і чутливу дівчину Діву, тісно пов'язану зі стихією Земля, прикрасить палітра зелених і коричнево-карамельних відтінків. Все це разом можна використовувати в макіяжі для очей. Для губ можна вибрати нейтральні тони помад чи блисків.

Терези

Любителям гармонії стилісти радять зробити макіяж очей спокійним (стрілки і туш), а акцент в новорічному образі перемістити на губи. Підкресліть їх відтінком з червоної або винної палітри помад.

Скорпіон

Жінкам-загадкам, таким як Скорпіони, потрібно акцентувати увагу на очах. Спокусливим погляд зроблять котячі стрілки, накладні вії і тіні з шимером з коричнево-пісочної палітри.

Стрілець

Романтичність Стрільців підкреслять в образі персикові тони. Можете зробити тотал-лук – персикові тіні, рум'яна і помада. Все разом зробить ваш образ теплішим, а ви будете виглядати значно молодшою.

Козеріг

Творчі натури цього знака зодіаку схильні до експериментів. А підготовка до новорічної вечірки – найкраще поле бою. Зробіть ставку на несподіваних для себе і яскравих тонах. Наприклад, спробуйте тіні з ефектом металік, яскраві smoky eyes або помаду екстремальних кольорів.

Водолій

Водоліям варто дати волю своїй бунтарській натурі. Приміряйте рум'яна з шимером, нанесіть гліттер на повіки, нафарбуйтеся фіолетовою помадою. Хочете щось менш одіозне, тоді вам підійдуть золоті стрілки в поєднанні з ягідною помадою (наприклад, відтінку фуксії).

Риби

Романтичним натурам потрібно зробити ставку на природність - макіяж очей у нюдовых відтінках, рожеве золото або персик. А ось з губами можна розгулятися. Оберіть свій тон серед ягідних відтінків помад і сяйте в новорічну ніч яскравіше за інших.

Раніше повідомлялося, які тренди зимового макіяжу вийдуть з моди в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ