Today.ua

Який манікюр найбільше приваблює чоловіків

Манікюр жінки — важливий момент при знайомстві з чоловіком. Кожна жінка прагне зрозуміти, як зачарувати чоловіка з допомогою свого красивого манікюру. Нейл-фахівці розповіли, як правильно підібрати колір лаку, форму і довжину нігтів, щоб привабити чоловіка.

У першу чергу чоловіки звертають увагу саме на красиві, акуратні і доглянуті пальчики. Багатьом чоловікам подобається овальна і м'яка квадратна форма нігтів, яка свідчить про м'якість і витонченість власниці такого манікюру. Оптимальна довжина нігтів - середня (до 5 мм від подушечки пальця).

Якщо хочете справити гарне перше враження на чоловіка, вибирайте саме червоний лак - колір пристрасті. Він зробить навіть з самої милої скромниці фатальну красуню!

Чоловіки шаленіють від ніжних і пастельних відтінків в манікюрі. Варто звернути увагу на бежеві, рожеві і м'ятні відтінки.

Також чоловікам дуже подобається френч-манікюр. Вони вважають, що французький манікюр красиво підкреслює жіночі ручки, надає їм ніжності. Варто відзначити, що френч завжди добре виглядає в поєднанні з діловим костюмом.

Якщо ви не можете відмовитися від милих малюнків на нігтях, але хочеться виглядати в очах чоловіка привабливо і сексуально, слід придивитися до стриманого манікюру: зробіть малюнок на одному нігтику.

Робіть ідеальний і красивий манікюр, тоді чоловіки будуть ваші!

Також майстри приготували до Нового року 2020 ідеї модного манікюру, який буде вигідно виглядати навіть на самих коротких нігтиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ