Today.ua

Як зробити природний макіяж 2020: три головних поради

Тренд на натуральність залишається актуальним вже не один рік, і зима 2020 не стала винятком. Здавалось би, що може бути простіше, ніж природній макіяж? Втім, щоб зробити такий мейкап справді гарним і охайним, важливо знати деякі хитрощі.

Три цінних поради допоможуть вам швидко та якісно виконати природний макіяж 2020, який може стати чудовим варіантом для повсякденного образу.

Підготовка шкіри

Перше і найважливіше, що потрібно зробити для будь-якого макіяжу - це підготувати шкіру обличчя. Це потрібно для того, щоб косметичні засоби, які ви будете використовувати надалі, не зашкодили шкірі і ідеально "лягли". Спочатку треба очистити епідерміс, використовуючи пінку для вмивання або легкий скраб. Після цього обличчя слід обережно витерти паперовою серветкою, а потім - протерти шкіру тоніком.

Зволоження і база

Далі настає черга денного крему. Бажано використовувати той, який має легку структуру і швидко вбирається, не залишаючи на поверхні жирного блиску. Якщо наносити макіяж не пересушену шкіру, вона почне виділяти жир, і мейкап швидко потече. Після крему слід нанести базу під макіяж. Такого засобу потрібно зовсім трохи - буквально "горошинку". Після цього личко тонується, щоб вирівняти відтінок шкіри і злегка його поліпшити. Чиста і сяюча шкіра - запорука жіночої краси і привабливості, тому можна сміливо сказати, що це ключова частина природного макіяжу. Використовуйте легкі тональні креми - наприклад, ВВ-крем.

Очі

Для природного макіяжу стилісти радять верхню повіку підкреслити темно-сірим або коричневим олівцем. При цьому підійдуть тільки холодні відтінки, адже коричневий з нотками рудого або червонуватим відливом зробить очі "заплаканими".

Нагадаємо, раніше ми розповіли про новорічний макіяж 2020 під колір очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ