Today.ua

“Як з гробу“: Анастасія Волочкова шокувала своїм зовнішнім виглядом

Анастасія Волочкова, яка не перестає дивувати публіку своїми нескінченними шпагатами і фотографіями в білизні, на цей раз поділилася з соцмережах досить неоднозначним фото. Фолловери балерини часто чіпляються до дрібниць, критикуючи то вбрання Волочкової, то її фігуру. Цього разу фанати звернули увагу на блідий зовнішній вигляд балерини.

Волочкова опублікувала фото, на якому вирішила похвалитися величезною кількістю подарованих їй букетів. Фото зроблено на задньому сидінні автомобіля. Анастасія сидить в машині в пишній сукні, повністю усипана квітами. Дивлячись на неї, таке відчуття, що це не машина, а труна. Про це зазначили в коментарях під фото підписники зірки.

«Як на могилі», «Настя, ти де? Ау?», «Ой боже як у труні я аж злякалася», «Щастя-це коли всі вдома, а не квіти», «Я побачила купу пельменів??», - написали фолловери під знімків балерини.

Нещодавно балерина зізналася, що провокаційні фото роблять їй великий рейтинг в Інтернеті, тому вона буде продовжувати епатувати публіку, не соромлячись. Анастасія Волочкова не розуміє, чому люди критикують її фото і засуджують поведінку. За словами балерини, на неї звертають увагу тому, що інші просто не можуть жити  так яскраво, як вона.

Раніше повідомлялося, що Анастасія Волочкова показала себе у всій красі в напівпрозорому боді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ