Today.ua

Як виглядала Олена Зеленська до інавгурації її чоловіка: з'явились фото

У мережі з'явились фотографії Олени Зеленської до інавгурації чоловіка. Судячи зі світлин, наразі образ дружини Володимира Зеленського став більш стриманим та діловим.

Як відомо, Олена Зеленська завжди була тим непомітним, але незамінним членом команди "Кварталу 95", який вважає за краще залишатися в тіні, роблячи при цьому величезну роботу. Вона писала сценарії для виступів, не прагнучи на сцену і не бажаючи публічності. Їй подобалася роль дружини і мами (Олена і Володимир виховують доньку Сашу і сина Кирила). Соціальні мережі її також обійшли стороною - вести особисту сторінку в Instagram вона почала вже після того, як офіційно стала першою леді.

Судячи зі старих фото, Олена завжди любила жіночні вбрання. Джинси і ділові костюми на ній рідко можна було помітити, на відміну від суконь і довгих спідниць. Також багато уваги майбутня перша леді приділяла деталям і аксесуарам. Шарфи, сонцезахисні окуляри і мінімалістичні прикраси - доповнення практично кожного образу. Любов до перевіреної класики відбилася і виборі зачіски - ось уже багато років Олена вірна блонду - змінюються лише його відтінки.

Нагадаємо, з літака, що привіз подружжя Зеленських у Сполучені штати, Олена Зеленська вийшла у бежевому костюмі від українського бренду SIX, створеного в 2017 дизайнеркою Юлією Богдан. Коштує таке вбрання приблизно 1100-1200 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ