Today.ua

Як приготувати яєчні котлети: рецепт смачної і корисної страви

З яєць можна приготувати набагато більше страв, ніж вам здається. Зазвичай ми робимо собі на сніданок омлет, яєчню або просто відварюємо яйця. Давайте приготуємо щось особливе за оригінальним рецептом.

Ніяких пропорцій не передбачається. Кількість продуктів залежить від того, скільки котлет ви хочете зробити, а також – від ваших особистих переваг. Вам будуть потрібні яйця, будь-яка зелень (цибуля, петрушка, кріп, кінза), рослинне масло і спеції за смаком.

Відваріть яйця. Для порції на чотирьох чоловік зазвичай вистачає шести яєць. Якщо ви хочете посмажити котлети вранці, то в цілях економії часу можете зварити основний інгредієнт ввечері. Дрібно покришіть обрану зелень, змішайте з нею порубані яйця, фарш поперчіть, посоліть, приправте іншими спеціями, вбийте туди одне сире яйце і добре перемішайте.

Сформувати котлети можете так, як завгодно. Обсмажуйте їх на добре розігрітому рослинному маслі по дві хвилини з кожного боку.

Як відреагує організм, якщо ви включите яйця у своїй щоденний раціон? Дізнайтеся про це з нашого матеріалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ