Today.ua

Як приготувати олів'є з куркою: нестандартний рецепт улюбленої всіма страви

Олів'є - це справжня класика для країн пострадянського простору. Традиційно цей салат асоціюється з Новий роком, адже святковий стіл просто не може обійтись без цієї страви. Втім, їсти олів'є ніхто не забороняє і в інші дні, до того ж, існує чимало різних рецептів такого салату, тож можна постійно експериментувати, урізноманітнюючи страву новими інгредієнтами.

Ми пропонуємо ознайомитись з рецептом олів'є, в якому замість вареної ковбаси додається курка. Такий варіант салату буде більш корисним, адже в ковбасах доволі часто міститься різна "хімія" і жири, тоді як курка - це натуральний і дієтичний компонент.

Вам знадобиться:

Як приготувати олів'є з куркою: покроковий рецепт

Спочатку відваріть куряче філе у трохи підсоленій воді. Дайте м'ясу охолонути і наріжте кубиками. Зваріть моркву та картоплю, наріжте кубиками.

Злийте воду з горошка та висипте його до курки, картоплі і моркви. Очистіть огірок і також наріжте кубиками, додавши до інших інгредієнтів. Дрібно порубайте зелену цибулю, наріжте варені яйця, додайте майонез, сіль і перець. Всі компоненти страви ретельно перемішайте.

Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт салату Цезар нашвидкоруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ