Today.ua

Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру: перевірений рецепт, який точно вийде

Існує безліч варіантів приготування глазурі для паски. Найпростіший рецепт – змішати білок, цукрову пудру та лимонний сік. Але якщо ви хочете отримати густу і пухнасту глазур, яка не прилипатиме і тріскатиметься, тоді візьміть за основу крем-сир.

Глазур для паски з крем-сиру

Інгредієнти:

  • 300 г вершкового крем-сиру
  • 105 мл вершків 30%
  • 10 г желатину
  • 55 мл води
  • 100 -120 г цукрової пудри

Змішуємо крем-сир із половиною вершків, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо блендером.

Другу половину вершків нагріваємо та розчиняємо в них заздалегідь замочений желатин. Виливаємо цю суміш у крем-сир і збиваємо до однорідності.

Глазур для пасок готова. Прикрашати нею потрібно вже охолоджену випічку. Якщо глазур загусне, її можна трохи прогріти в мікрохвильовій печі, щоб вона стала більш рідкою і стікала по пасках. Або можна залишити густу консистенцію, і тоді верхівка пасочки буде прикрашена ще апетитніше.

Глазур для паски на основі згущеного молока

Ще один варіант глазурі, що не липне і не тріскається, складається зі згущеного молока. На 6 столових ложок згущеного молока, візьміть 4 ст. л. сухого молока та 2 ч.л. лимонного соку.

Змішайте усі інгредієнти до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастіть готовою глазур'ю паски і залиште її підсихати на всю ніч.

Раніше повідомляли, як приготувати великодню випічку без вимішування тіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ