Today.ua

Як отримати українську середню освіту за кордоном?

Кожна людина має право на освіту, та через військові дії на території України багато родин були змушені виїхати за кордон.

Незважаючи на можливість вивчати дітей у місцевих школах, багато емігрантів планують повернутися на Батьківщину. Вони зацікавлені у тому, щоб їхні діти продовжували навчання за українською шкільною програмою. У такому випадку дистанційне навчання стає єдиним можливим варіантом.

Однією з найвідоміших і найкращих дистанційних шкіл в Україні є Онлайн-школа «Альтернатива». Вже 7-ий рік вона успішно надає освітні послуги й готує найкращих випускників країни. Також «Альтернатива» пропонує чимало пільг для різних категорій, щоб українська освіта була доступною для кожного.

"Альтернатива" - це ТОП. Твій Освітній Помічник

Заняття у такій школі проходять за відеоуроками й конспектами у зручний для учня час, що дає можливість поєднувати навчання з іншою школою. Майже кожен урок передбачає тренувальні й контрольні тести, а деякі ще й творчі. Така система оцінювання є прозорою і неупередженою. Також батьки завжди мають змогу відстежити успішність дитини, переглянувши журнал на сайті.

В разі необхідності допомоги або консультації у школі передбачені особисті чати з кожним вчителем. Крім того, «Альтернатива» надає додаткові консультації для повторення й узагальнення матеріалу.

Слід зазначити, що школа пропонує різні форми навчання: основну середню, додаткову середню і часткову середню. До того ж в «Альтернативі» наявна форма екстернату. 

Вагомою перевагою Онлайн-школи є постійне підвищення якості медіаконтенту та впровадження нового. Наприклад, крім класичних студійних уроків, систематично створюються альтернативні. Їхня унікальність полягає в незвичному форматі, динамічній зйомці, яскравому монтажу та цікавих локаціях. І попри те, що ці уроки не є обов'язковими, велика кількість учнів все одно їх переглядають.

Нові альтернативні уроки – В «Онлайн-школі «Альтернатива»!

Слід зазначити, що школярі завжди мають можливість пригадати старий матеріал, використовуючи архіви минулих років. Таким чином, навіть, якщо Ваша дитина вже пропустила якийсь рік в українській школі, вона завжди може наздогнати своїх однокласників.

Для вступу в «Альтернативу» не треба їхати в Україну і перейматися паперовою тяганиною, адже школа передбачає автоматизований документообіг, тобто зручну онлайн-подачу та видачу документів про освіту.

Онлайн-школа – це чудова можливість отримати повну загальну середню освіту з видачею документів державного зразка, знаходячись далеко за кордонами України.

Автор: Анастасія Сапунова

.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ